Je weg vinden als Personal Brand in de facilitaire wereld

Maak van 'lekker breed' heel concreet!

Vind jij FM ook zo breed? En denk jij dat er niets is tussen een vaste baan en een traineeship? Kom zelf in regie en vorm je loopbaan zonder vast te zitten aan langdurige contracten.

Maak de Personal FM Brand Test en log in op je eigen UNDSQVRD account!

*Doe eerst de Personal FM Brand Test om een account aan te kunnen maken.
**Zowel de test als het platform zijn volledig gratis voor studenten en young professionals.

UNDSQVRD is het platform waarbij tijdelijk en vast werk binnen Facility Management gekoppeld wordt aan jouw drijfveren. Kom via het platform alleen in aanmerking voor banen of tijdelijke opdrachten waar jij energie van krijgt. Geen vast traineeship of ongepaste berichten van random recruiters. Elimineer keuzestress en hou altijd de regie in eigen handen wat betreft je loopbaan!

Onze missie

Wij helpen je met het ontdekken van jouw Personal Brand

Om het brede FM concreet te maken is het belangrijk dat je inzicht hebt in je kwaliteiten. Het zou zonde zijn als je je ontwikkelt op inkoop terwijl je hart ligt op hospitality. Of andersom, dat je geïnteresseerd bent in contractmanagement terwijl je taken op het gebied van gastvrijheid uitvoert. De facilitaire branche is lekker breed, waardoor het logisch is dat je niet alles leuk vindt.

UNDSQVRD matcht werkinhoud met je Personal Brand en helpt je bij het vinden van werk waar je energie van krijgt!
Dit doen wij in 3 stappen; zelfbeeldschets, zelfactualisatie en zelfacceptatie.

Zelfbeeldschets

Personal FM Brand Test

Het ontdekken van je Personal Brand begint bij een zelfbeeldschets. Door de Personal FM Brand Test te maken kom je erachter op welke drijfveren je hoog scoort en wat binnen Facility Management het best bij je past. Zet de eerste stap in het ontdekken van je talent, ga jij de uitdaging aan?

Doe de test

Zelfactualisatie

Creëer inzicht tussen voorkeur en gedrag.

Je hebt de eerste stap voltooid! En nu?

UNDSQVRD gaat graag het gesprek met je aan over je score op de Personal FM Brand Test. Het komt regelmatig voor dat mensen (ook jongeren) voorkeur (hoe wil ik zijn?) en gedrag (hoe gedraag ik me?) door elkaar halen. Een praktisch voorbeeld: ben je vriendelijk of doe je vriendelijk? Of ben je gestructureerd of doe je gestructureerd?

Wees welkom voor een gratis vrijblijvend gesprek!

Ik wil persoonlijk contact

Zelfacceptatie

Maak een officiële drijfverentest

Wil je de basis leggen voor zelfacceptatie? Kom erachter waar je goed in bent en waar je minder goed in bent door een officiële drijfverentest af te nemen! Een drijfverentest helpt in de keuzes binnen de brede opleiding FM, maar kan veel meer toegevoegde waarde bieden. Zie het als een investering voor je persoonlijke ontwikkeling!

Word je door UNDSQVRD bemiddeld? Dan vergoeden wij 100% van de kosten.

Officiële test aanvragen

Bemiddelen

Tijd voor een nieuwe uitdaging?

Via UNDSQVRD helpen we facilitaire young professionals concreet door ze te bemiddelen bij een nieuwe baan. Tijdens de bemiddeling staan de drijfveren van de young professional centraal en zetten we onze expertise en ons platform in om een zo goed mogelijke match te maken. De samenwerkingsvormen die Disqover momenteel hanteert met opdrachtgevers zijn werving en selectie, detachering en data-vast.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar heb je geen idee wat goed bij je past? Kom met ons in contact en we helpen je graag verder tijdens een vrijblijvend gesprek!

Neem contact op