Consultancy

In tijden van drukte maken wij tijd voor mensen

Het aantrekken van juist personeel begint bij een team met zelfinzicht. Zowel vanuit het individu als het collectief. Zorg met een teamsessie over drijfveren voor een betekenisvol contactmoment, zet de tijd even stil en vertraag om daarna te versnellen!
Investeren in mijn team
MacBook mockup
RealDrives methodiek

Dienend leiderschap

De juiste personen op de juiste plek

UNDSQVRD biedt bedrijven hulp en ondersteuning in het succesvol samenstellen en inrichten van teams en afdelingen. Wij gebruiken RealDrives ter ondersteuning bij de consultancy. RealDrives is gebaseerd op de waardentheorie van Graves en maakt gebruikt van zes verschillende (kleuren) drijfveren.

De belangrijkste keuze om RealDrives te gebruiken is om inzicht te vergaren in het verschil tussen voorkeur, omgeving en gedrag. Over het algemeen is het gedrag zichtbaar, maar hoeft niet altijd in lijn te staan met de voorkeur en is (bijna altijd) een gevolg van een aanpassing vanuit de perceptie van de omgeving.

Ontdek welke waarde-inzicht drijfveren van individuen heeft en pas dienend leiderschap toe naargelang de voorkeur van teamleden.

Onze visie
Kandidaten met unieke drijfveren

Life hack

Consultancy als antwoord op de krappe arbeidsmarkt

UNDSQVRD biedt bedrijven een creatieve, maar pragmatische oplossing om de krapte op de arbeidsmarkt op te lossen. Life hack: Een vertrek van een teamlid hoeft niet altijd te worden ingevuld door een nieuwe medewerker!

Zeker bij het vertrek van een teamlid is de kans groot dat hetzelfde functieprofiel van de vertrekkende medewerker wordt gebruikt om de zoektocht aan te vangen. Maar is dit terecht? Is überhaupt deze functie nog in te vullen of kunnen we het oplossen met het aanwezige talent?
Door inzicht te verkrijgen in drijfveren wordt een basis gelegd voor het (her)verdelen van taken en werkzaamheden. Door drijfveren met taken en werkzaamheden te matchen wordt bijgedragen aan motivatie, werkgeluk en vitaliteit.

Onze werkwijze

Type diensten

Meer informatie en prijzen

Wat we nog meer doen

Talent vinden was nog nooit zo makkelijk.

Met onze unieke drijfverenmethode en een zelf ontwikkeld platform maakt UNDSQVRD het vinden van talent makkelijker. Ontdek hoe wij arbeidsbemiddeling vormgeven en ons platform slim inzetten om snel en inclusief talent te vinden.

Het platform van undsqvrd met drijfveren
Contact

Investeer in je team

Als je wilt investeren in je team ben je op het goede adres. Laat je werknemers of collega's kennismaken met drijfveren, leer elkaar beter kennen en verbeter uiteindelijk de samenwerking.

Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Verzonden!

Bedankt voor je bericht. We komen zo snel mogelijk bij je.
Oops! Er ging iets verkeerd...