Ons verhaal

In een wereld van wisselende banen, zijn wij er om duurzame carrières te creëren. Want elk karakter telt.

Geometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shape

Wij zijn UNDSQVRD

Onze visie is dat competenties en drijfveren van studenten en young professionals binnen facility management belangrijker zijn dan opgedane kennis. Competenties en drijfveren bieden betere mogelijkheden om een match te creëren tussen talent en werk dan ouderwetse functieprofielen.

Door middel van onze unieke vorm van matching willen wij werknemers en werkgevers helpen bij de transitie van functiegericht naar taakgericht organiseren. Hierbij staat het personal brand van werknemers centraal en krijgen zij taken op basis van hun talent in plaats van een vastomlijnde functie.

Met onze werkwijze dragen wij bij aan persoonlijke ontwikkeling, creëren wij betekenisvol werk en bieden we werkgevers een unieke oplossing om talent waste te voorkomen.
Oktober 2015

De start

De start van Quik Professionals! Ron begint samen met een compagnon als ondernemer in de wereld van arbeidsbemiddeling en richt zich op soft services en hard services binnen Facility Management.
Het oude logo van Undsqvrd, Quik professionals
2016

SNA-gecertificeerd

Quik Professionals wordt SNA-gecertificeerd (NEN4400).
2017

RealDrives

Ron behaalt zijn cursus RealDrives en zet deze methodiek in bij arbeidsbemiddeling en consultancy.
Een RealDrives uitslag score die Undsqvrd gebruikt voor consultancy en coaching op basis van drijfveren.
2019

Personal FM Brand Test

Ron brengt zijn idee tot leven om een mini-drijfverentest te maken om te gebruiken voor studenten en young professionals. De Personal FM Brand Test wordt gemaakt!
De oude score uitslag van de Personal FM Brand Test van Undsqvrd.
2020

Verhuizing

In 2020 vindt een verhuizing plaats: We verhuizen van de Ambachtsweg naar de Dorpsstraat 65 in Lexmond. Een markant, monumentaal pand met een huiselijke uitstraling!
Het oude kantoor van Undsqvrd in Lexmond, Utrecht.

Corona...

Corona,sh*t! Net voor de eerste lockdown houdt Ron een presentatie voor FBS, de studentenvereniging voor FM-studenten op Hogeschool Saxion. Steijn is voorzitter en komen met elkaar in contact.
Het contact blijft na de sessie. Steijn is geïnteresseerd in ondernemen. Hij start als afstudeer stagiair bij Quik Professionals en doet onderzoek naar een platform dat talent koppelt aan banen.
Steijn de Ridder, medewerker Undsqvrd en zijn drijfveren.

Test 1500 gemaakt

Via Linkedin en Instagram wordt de Personal FM Brand Test aangeboden aan studenten en young professionals. De test wordt in tijden van Corona ruim 1500 keer ingevuld!
2021

Platform bouwen

Steijn blijft na zijn afstudeerstage in dienst bij Quik Professionals en focust zich op social media, marketing en sales. Met Steijn als medewerker en een externe partij wordt een platform ontwikkeld om de Personal FM Brand Test heen. Uitgangspunt is om talent en werk te matchen op basis van drijfveren. 

Disqover wordt geboren

Disqover is het platform wat talent en werk matcht op basis van drijfveren!
Het platform van Disqover, oude platform van Undsqvrd
2022

Platform testen

Het jaar van trial and error. Naast de 'normale' bedrijfsvoering worden klanten en prospects meegenomen met het idee. Over het algemeen wordt enthousiast en positief gereageerd!
Het platform van Undsqvrd waarbij studenten en young professionals binnen facility management hun drijfveren kunnen bekijken en de beschikbaarheid kunnen aangeven om in aanmerking te komen voor een facility management baan.
2023

Merkregistratie gaat fout...

Bij het willen registreren van de merknaam Disqover stuiten we op veel (juridische) weerstand. Er moet een nieuwe naam worden verzonnen!
Na een brainstorm met het team wordt de naam UNDSQVRD gelanceerd. Deze naam biedt nog meer duiding over het nog onbekende terrein binnen FM. De naam wordt direct vastgelegd in het BOIP-register.
Transformatie logo van Disqover naar Undsqvrd

Marijke komt erbij!

Op de bijeenkomst 'FM van morgen' op de Hogeschool Rotterdam is Marijke de Groot aanwezig bij onze sessie over drijfveren. Ze is onder de indruk van UNDSQVRD en heeft interesse in verandermanagement, consultancy en drijfveren
Marijke wordt aangenomen als medewerker bedrijfsvoering en helpt bij de opbouw van de nieuwe entiteit.
Marijke de Groot, medewerker Undsqvrd en haar drijfveren.

Versterking marketing

Chayene Bolhuis, al jaren ambassadrice van onze organisatie, wordt als extern content beheerder aangetrokken. Samen met het team verzorgt ze posts op onze social media kanalen.
Chayene Bolhuis, medewerker Undsqvrd en haar drijfveren.
2024

Verhuizing naar Utrecht

UNDSQVRD vestigt zich in Utrecht. Een mooie stap in haar professionalisering. Van huiselijk en lokaal naar casual zakelijk in combinatie met een A-locatie!
Van Deventerlaan 31-51 Utrecht, de buitenkant van het kantoor van Undsqvrd

Onderzoek community

Marijke de Groot gaat afstuderen bij UNDSQVRD. Haar onderzoek richt zich op een inclusieve community binnen Facility Management.

Uitbreiding dienstverlening

Vanaf 2024 breidt UNDSQVRD haar dienstverlening uit. Naast arbeidsbemiddeling geven we nu ook consultancy en coaching voor bedrijven en loopbaanadvies voor young professionals.

Steijn koopt zich in als mede-eigenaar

4 april 2024 - Steijn wordt officeel directeur-grootaandeelhouder samen met Ron!

Ooit begonnen als stagiair, 3 jaar als werknemer gewerkt en nu mede-eigenaar. Vanaf nu zal Ron samen met Steijn het schip besturen.
Steijn koopt zich in als mede-eigenaar en gaat samen met Ron het bedrijf besturen.

Maak kennis met ons!

Ron Roodhorst, medewerker Undsqvrd.

Goede ideeën verzinnen en delen met anderen. Dat is Ron in een notendop. Principieel, nieuwsgierig, ondernemend en altijd bereid om hulp te bieden aan anderen.

Drijfveren

Verantwoordelijk voor:

Resultaat behalen met slimme oplossingen met maximale impact. Steijn zijn passie voor IT, apps en AI helpt hierbij enorm. Gedreven, gefocust op vooruitgang met een autodidactische instelling.

Drijfveren

Verantwoordelijk voor:

Marijke de Groot, medewerker Undsqvrd.

Vragen stellen en analyseren om antwoord te krijgen op het beste resultaat. Continu op zoek naar vernieuwing en verandering. Ontwapenend, assertief en gefocust op verbeteren en veranderen.

Drijfveren

Verantwoordelijk voor:

Chayene Bolhuis, ondersteuning marketing bij Undsqvrd

Met haar creatieve ideeën helpt Chayene ons verder met leuke en zinvolle marketing content.

Drijfveren

Verantwoordelijk voor:

Contact

Behoefte aan een persoonlijk gesprek?

Zit je met vragen over je carrière en heb je behoefte aan advies? Wij gaan graag het gesprek met je aan.

Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Verzonden!

Bedankt voor je bericht. We komen zo snel mogelijk bij je.
Oops! Er ging iets verkeerd...