Werkwijze

Onze werkwijze

Nieuw talent zoeken op basis van drijfveren en beschikbaarheid.

Ron Roodhorst, medewerker Undsqvrd.
Ron Roodhorst
07 Feb 2024
5 min lezen

Vraaggericht

UNDSQVRD werkt vraaggericht en handelt vanuit de drijfveren en (latente) beschikbaarheid van kandidaten. Jij bepaalt wanneer het tijd is voor een vervolgstap en door dit centraal te stellen hou niet alleen jij, maar ook UNDSQVRD, regie op jouw leven. Zodra jij toe bent aan een (nieuwe) baan of keuze, nemen we de tijd voor je om in gesprek te gaan.

Persoonlijk

UNDSQVRD maakt in haar dienstverlening gebruik van techniek. Het platform, de personal brand test: Het zijn allemaal technologische middelen die onze core business ondersteunen. Onze core business is en blijft mensen helpen en dit maakt ons blijvend persoonlijk.

Twijfel je over je huidige werkplek? Het hoeft niet direct te gaan over een nieuwe baan, maar ook dan ben je welkom voor een gesprek of persoonlijk contact. Inzicht in je voorkeur, de (veranderende) werkomgeving en je gedrag kan een goede basis leggen voor keuzes op korte termijn of lange termijn!

Maatwerk

Let’s face it: De ‘lekker brede’ opleiding zorgt voor een bont gezelschap aan talent. Waar de een meer affiniteit heeft met inkoop, gaat de ander helemaal aan op hospitality of werkgeluk. En waar de een een uitgesproken voorkeur heeft voor huisvesting, heeft de ander een voorkeur voor eventmanagement. En zo kunnen we nog wel even doorgaan!

UNDSQVRD biedt maatwerk en koppelt drijfveren aan taken, werkzaamheden of eigenschappen van banen of werkomgevingen. Hou je van tempo en deadlines? Dan is projectmanagement en eventmanagement op je lijf geschreven? Kun je minder goed nee zeggen en ben je opofferingsgezind? Dan past dienstverlening of hospitality waarschijnlijk beter bij je.

Ontdek ook onze visie
Deel deze post
Ron Roodhorst, medewerker Undsqvrd.
Ron Roodhorst
07 Feb 2024
5 min lezen