Coaching

Je hebt meer talent in huis dan je denkt. Laat het bloeien.

Laat je medewerkers groeien en voorkom talent waste.
Coaching aanvragen
MacBook mockup

Coaching

Individuele begeleiding en coaching van medewerkers

UNDSQVRD biedt opdrachtgevers hulp en ondersteuning in het coachen en begeleiding van medewerkers binnen haar organisatie. Dit kan zowel voor interne als externe doeleinden ingezet worden. De eerste sessie is altijd gratis.

Prijzen
Een hamer, aan de carrière bouwen met drijfveren

Jobcrafting

Jobcrafting is de mogelijkheid om vanuit de medewerkers de functie aan te passen aan zijn of haar drijfveren, competenties en vaardigheden.

Door inzicht te krijgen in drijfveren kunnen medewerkers een stevig fundament leggen voor hun toekomst en taken en werkzaamheden naar zich toe trekken of gesprekken aangaan met zijn of haar leidinggevende(n). Een perfecte mogelijkheid om betrokken, vitaal en gelukkig te zijn, worden of te blijven!
Een zaag, gebruikt voor jobcarving

Jobcarving

Jobcarving is de mogelijkheid om bestaande functies op te knippen en te (her)verdelen aan meerdere personen. Jobcarving wordt regelmatig toegepast om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in te passen, maar kan ook ingezet worden om strategisch, tactisch en operationeel werk te (her)verdelen.

Door inzicht te krijgen in drijfveren kunnen leidinggevenden taken en werkzaamheden onderbouwd (her)verdelen binnen de huidige organisatie. Daarnaast ligt er een ideale basis om de organisatie meer taakgericht te organiseren.
Kandidaten met unieke drijfveren

Voorkom talent waste

Talentmanagement

UNDSQVRD biedt medewerkers van opdrachtgevers de mogelijkheid om regie te nemen over de huidige functie of een stevig fundament te leggen voor de verdere toekomst. Door inzicht te krijgen in drijfveren wordt duidelijk welke drijfveren aanwezig zijn en daarmee competenties en vaardigheden. Talent waste behoort tot het verleden: Maak van een 8 een 9 en niet van een 2 een 4!

Een kandidaat met zijn drijfveren

Advies

Outplacement en jobcoaching

UNDSQVRD biedt medewerkers van opdrachtgevers hulp en ondersteuning op het gebied van outplacement en jobcoaching. Hierbij maakt UNDSQVRD geen onderscheid tussen vertrek wensen vanuit het individu of vanuit de organisatie.

Met drijfveren bieden we de medewerker inzicht in zijn of haar drijfveren en wordt op basis van de resultaten individueel advies gegeven over vervolgstappen qua functie, taken, werkzaamheden of branche, zowel intern als extern.

Wat wij bieden naast coaching

Contact

Laat talent bloeien en voorkom talent waste

Zit je met vragen of heb je behoefte aan coaching voor jou of je medewerkers? Wij gaan graag het gesprek met je aan.

Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Verzonden!

Bedankt voor je bericht. We komen zo snel mogelijk bij je.
Oops! Er ging iets verkeerd...