Loopbaanadvies

Meer dan arbeidsbemiddeling

Naast arbeidsbemiddeling doen we bij UNDSQVRD nog veel meer om een betekenisvolle bijdrage te leveren in de onbekende reis van persoonlijke ontwikkeling. We bieden ook loopbaanadvies en betaalde drijfverentesten.
Ik wil loopbaanadvies
MacBook mockup

Loopbaanadvies

Krijg helderheid en richting in je studie of carrière met onze expertise over drijfveren. Laten we samen een beeld schetsen van jouw Personal Brand en laat dit de leidraad vormen voor het kiezen van een richting binnen de brede opleiding en branche van facility management.

Duik nóg dieper in jezelf

Naast de eigen ontwikkelde Personal Brand Test biedt UNDSQVRD meer drijfverentesten aan. Op dit gebied werken we samen met ME+U en Realdrives. Deze testen bieden een diepere analyse over jouw drijfveren, je voorkeur en gedrag.

Loopbaanadvies

Gratis consult inplannen

Ontdek nieuwe carrièrepaden met onze unieke werkwijze. UNDSQVRD matcht jouw drijfveren met taken, verantwoordelijkheden of functies waarin je kunt uitblinken. Of je nu op zoek bent naar je eerste baan of een volgende uitdaging, wij bieden ondersteuning bij de zoektocht naar tijdelijk werk of een vaste baan.

Plan een persoonlijke afspraak met Ron via Calendly en ontvang gratis loopbaanadvies op maat.

Ron Roodhorst
Logo van Undsqvrd
Een RealDrives uitslag score die Undsqvrd gebruikt voor consultancy en coaching op basis van drijfveren.

Voorkeur, gedrag en omgeving

RealDrives

RealDrives is volledig gebaseerd op de waardentheorie van Graves en bestaat uit 6 kleuren. Deze kleuren vormen elk een bepaalde drijfveer, verdeeld over drie subgroepen: Emotie, Ego en Ratio.

De testen van RealDrives maken krachtig inzichtelijk welke verschillen aanwezig zijn in de voorkeur van mensen, de perceptie van de (werk)omgeving en het getoonde gedrag.

UNDSQVRD is RealDrives gecertificeerd. Een officiële RealDrives test en professionele analyse is aan te vragen vanaf € 295 ex. btw.

RealDrives test aanvragen
Een me+u uitslag score die Undsqvrd gebruikt voor consultancy en coaching op basis van drijfveren.

Voorkeur en allergieën

Me+U

Me+U is ook gebaseerd op de waardentheorie van Graves en gebruikt 8 kleuren. Me + U gebruikt dezelfde drijfveren als RealDrives, maar voegt twee drijfveren toe: Fysiek (bruin) en mentaal (grijs) bewustzijn.

De testen van Me+U maken krachtig inzichtelijk wat de voorkeur is van mensen, maar brengt ook inzichtelijk waar de allergieën van mensen zich bevinden.

UNDSQVRD is een partner van Me+U. Een officiële Me+U test en professionele analyse is aan te vragen vanaf € 295 ex. btw.

Me+U test aanvragen

UNDSQVRD platform

Zelf regie nemen in je carrière met ons platform

Ontdek ons revolutionaire platform waar werk en talent op een inclusieve manier naadloos samenkomen. Doe de Personal Brand Test, activeer je account en geef aan wanneer je beschikbaar bent. Kom altijd in aanmerking voor banen en bijbanen bij jou in de buurt. Neem controle over je loopbaan via jouw UNDSQVRD-account.

Contact

Behoefte aan een persoonlijk gesprek?

Zit je met vragen over je carrière en heb je behoefte aan advies? Wij gaan graag het gesprek met je aan.

Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Verzonden!

Bedankt voor je bericht. We komen zo snel mogelijk bij je.
Oops! Er ging iets verkeerd...